Sverige

Tillsammans med vår partner Roaring har vi tagit fram en lösning som gör ditt arbete i Business Central mer effektivt och exakt, där resultatet är smartare beslut, smidigare processer samt bättre complience.

Vi vet att många som har Dynamics 365 Business Central idag lägger mycket tid på att manuellt skapa och uppdatera adressuppgifter och annan grundläggande information på kunder och leverantörer. Det är inte heller ovanligt att affärsdokument ibland skickas till fel adresser, eller att man råkar ut för andra missöden på grund av att det ligger felaktiga uppgifter i kund- och leverantörsregistret. Det här vill vi såklart åtgärda.

Roar2Sopra

Vi har tillsammans med data-API företaget Roaring Group AB utvecklat applikationen Roar2Sopra för Microsoft Dynamics 365 Business Central som automatiskt hämtar företagsinformation gällande kunder och leverantörer.

Bild kunde inte laddas in

Vad innebär applikationen?

"Roar2Sopra" förenklar och snabbar upp tiden för att hantera uppdateringar av kund- och leverantörsuppgifter direkt från Roarings företagsuppgiftstjänst. Allt sker genom en enkel knapptryckning direkt från Business Central. På så sätt säkerställer du att de företagsuppgifter som du lägger upp i systemet alltid är aktuella samt att de hålls uppdaterade över tid.

Tillägg till Business Central

Applikationen är en så kallad extension till Business Central - som är konfigurerbar så att du själv kan bestämma vilka objekt och datafält du vill uppdatera.

De flesta data som tillhandahålls av Roaring i deras API med företagsinformation kan göras tillgängliga i applikationen. Lösningen förutsätter förutom applikationen Roar2Sopra också en prenumeration på Roarings tjänster, något vi självklart kan hjälpa till med och förmedla.

Bild kunde inte laddas in

Första steget i en plattform för Business Central

Roar2Sopra är första steget i en plattform för Business Central, där vi kommer fortsätta inkludera fler funktioner och tjänster från Roaring. Några exempel på fler möjligheter är att skapa kund och/eller leverantörer automatiskt genom företagssökning, automatiserade bulkuppdateringar av företagsinformation och att direkt kunna se företags kreditrating.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Vilka är Roaring?

Roaring har gedigen erfarenhet från risk- och informationsbranschen och är väl införstådda med vilka tekniska och juridiska utmaningar som finns. Deras utvecklade API:er och andra tjänster möjliggör automatisering av de mest komplexa kundprocesser. 

Läs mer om Roaring


Bild av Business Owner: Business Applications Christer Söderholm

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta:

Christer Söderholm

Business Owner: Business Applications

+46 70 896 60 73

christer.soderholm@soprasteria.com