Sverige

Användare av olika tjänster och produkter har idag allt högre krav på en sömlös upplevelse. När verkligheten och den digitala världen flyter ihop behöver vi hitta nya lösningar som möter användarens förväntningar.

Varför är digital design viktig?

En sömlös användarupplevelse är avgörande för alla webbplatser och appar. Det kan vara skillanden för huruvida en kund stannar kvar på din plattform eller klickar sig vidare. Så hur kan du förbättra den digitala användarupplevelsen av din produkt eller tjänst?

Vi hjälper dig med:

  • User Experience design
  • User Interface design
  • Design och kommunikation
  • Digital tillgänglighet
  • Service Design/Tjänstedesign
Bild kunde inte laddas in

Business design

Genom business design hjälper vi våra kunder att skapa bärkraftiga lösningar med fokus på både, kund, affär, samhälle och verksamhet. Vi arbetar utforskande, insiktsdrivet och både kund- och datadrivet.

Genom att bidra med business mindset i leveranserna säkerställs lönsamhet och framtidssäkring för våra kunder.

 

Service design

Med hjälp av service design skapas förståelse för en kunds faktiska utmaningar, behov och upplevelser. Insikten belyser potential i hur relevanta tjänster bör utformas.

Det vi levererar är kunddriven tjänsteutveckling där vi tillsammans skapar konkurrenskraftiga och kundcentrerade tjänster som visualiseras med tydlighet i ett attraktivt manér som är lätt att förstå.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Digital design

Vi skapar omtyckta och moderna utformningar som förenklar användning av kundens digitala tjänster. Här jobbar vi ut både funktion och form och med stort fokus på inkluderande design och säkerställer att produkter och tjänster stärker kundens varumärke.

EGGS Design

EGGS Design är vårt innovationserbjudande som hjälper våra kunder att skapa helt nya produkter, tjänster, varumärken, och affärsmodeller.

EGGS använder designdriven innovation som metodik för att skapa nya framtidssäkrade lösningar för kundens affär, deras kunder och för vår planet.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Vinnare i Svenska Designpriset 2022

Sopra Steria har i samarbete med SVT:s strategiavdelning ökat tillgängligheten och förståelsen för SVT:s uppdrag på deras sajt vilket tog hem den prestigefyllda vinsten för People Choice på Svenska Designerpriset 2022.

Bild kunde inte laddas in

Se mer av vad vi gör

Följ vårt Creative-team i deras vardag och uppdrag. Se mer av det vi gör på InstagramVill du veta mer?

Maria Hofverberg

UX Director

maria.hofverberg

+46 70 255 45 43