Välj ditt land

På Sopra Steria skapar vi användarupplevelser i världsklass. Vi kombinerar användarcentrerad design med teknik i framkant för att skapa bästa möjliga upplevelse för era användare och kunder. Genom att anlita våra designers säkerställer ni att er satsning skapar mesta möjliga värde för era kunder och för er affär. Läs mer om vårt designerbjudande och prisvinnande referensecase.

Kontaktperson:
Maria Hofverberg, UX-Director
+46 70 255 45 43
maria.hofverberg@soprasteria.com

 

 

Bild kunde inte laddas in

Service Design

Service Design (även kallad tjänstedesign) handlar om att förstå din kunds faktiska utmaningar, behov och upplevelser. Det vi levererar är kunddriven affärsutveckling där vi tillsammans skapar konkurrenskraftiga och kundcentrerade tjänster. Vår gemensamma utgångspunkt i alla projekt är kundens behov och organisationens mål och visioner. Det bästa av allt? Vi gör det tillsammans!

User Experience (UX)

Kundens upplevelse av en tjänst är avgörande för framgång. Våra UX designers hjälper er att gå från strategi & koncept till intuitiva och älskvärda upplevelser som dina kunder kommer att vilja använda. När en upplevelse är så pass smidig och enkel att användaren inte märker av minsta tröskel eller hinder för att nå sitt mål, då har vi lyckats. Det ska vara lätt att göra rätt.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med UX-design

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Design & Kommunikation

Hur vill du att människor ska känna, tycka och tänka då de hör ditt företagsnamn? Vi säkerställer att er visuella identitet och kommunikation speglar era kärnvärden samt stärker ert varumärke. Det handlar inte bara om att knuffa runt pixlar, det handlar om att vässa ert erbjudande så att mesta möjliga värde skapas för era målgrupper och affärer.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med Design & Kommunikation

Digital Tillgänglighet

Arbetar du inom offentlig sektor eller vill inkludera alla dina användare och kunder, oberoende av enskilda förutsättningar? Vi hjälper dig att granska en befintlig lösning eller säkerställa god användbarhet från grunden. Det handlar inte enbart om färg och form, ett väl utfört tillgänglighetsarbete är så mycket mer och skapar en bättre lösning för alla.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med Digital Tillgänglighet

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

EGGS Design Sverige

EGGS Design är vår innovationspartner som hjälper våra kunder att skapa helt nya produkter, tjänster, varumärken och affärsmodeller.

De hjälper företag och organisationer att skapa skalbara företagsmodeller, produkter och tjänster med användarvänlighet, hållbarhet och lönsamhet i fokus och är skandinaviens ledare inom designdriven innovation.

Idag är EGGS Design verksamma i Sverige, Norge och Danmark. Läs mer om hur EGGS Design hjälper er att framtidssäkra er affär med hjälp av designdriven innovation här. 

Bild kunde inte laddas in

@experiencedesign_se

Är du nyfiken på kulturen i vårt designteam? Ta del av vår vardag på Instagram.