Sverige

Hur kan partnerskap möjliggöra tillväxt?

Sopra Steria, som är en europeisk ledare inom digital transformation med mer än 44 000 anställda, bjuder tillsammans med Danske Bank Growth in till ett inspirerande frukostseminarium för startups och incubators.

På detta seminarium kommer du att få en inblick i, samt inspiration om, hur vi tillsammans kan möjliggöra tillväxt och skala upp din verksamhet. Scale up är ett internationellt program inom Sopra Steria som fokuserar på att koppla ihop startups med Sopra Sterias största kunder. Vi vill vara en del av ekosystemet och bygga partnerskap med smarta innovativa startups och scaleups för att hjälpa dig att växa och våra kunder att få de smartaste lösningarna.

Datum: Onsdag 10 april
Plats: Vasagatan 38, Stockholm - Sopra Sterias kontor, 6 trappor
Tid: 08:00 frukost, 08:30-10:00 seminarium och mingel

Jonas Wannelöf (till vänster) Relationship Manager & Startup advisor på Danske Bank Growth
Tobias Studer Andersson (till höger) Head of Sopra Steria Scale up Scandinavia 

Agenda:
08:00 Frukost serveras

08:30 Välkommen och introduktion till Sopra Steria Scale up med Tobias Studer Andersson, Head of Sopra Steria Scale up Scandinavia. Vi kommer att berätta hur Sopra Steria Scale up kan vara en brygga för att koppla ihop innovativa tech-startups med nyckelkunder och nya marknader. 

09:00 Danske Bank Growth med Jonas Wannelöf, Relationship Manager & Startup advisor, berättar om hur Danske Bank Growth kan hjälpa dig att växa genom mentorskap och expertis inom bank, riskkapital och rådgivning.  

09:30 Mingel

10:00 Slut               

Välkommen!         

Anmäl dig här

Här kan du läsa mer om Sopra Steria Scale up

Presentationerna kommer att hållas på engelska. Om alla deltagare föredrar svenska kan detta ordnas.