Sverige

Sopra Steria hälsar dig välkommen till ett frukostseminarium om Microsofts nya affärssystem

Är du nyfiken på Microsofts nya affärssystem och hur det kan stötta projektdriven verksamhet?

Som ersättare till Dynamics NAV har Microsoft nyligen lanserat affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vilka möjligheter ger det avseende implementation, flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet för din organisation? Magnus Ramfelt som är grundare för den svenska användarföreningen kommer att svara på dessa frågor.

Kan det nya affärssystemet dessutom användas för att underlätta arbetet i projektdriven verksamhet? Idag är utbudet på marknaden lågt för helintegrerade affärssystem för tjänsteföretag och projektdrivna verksamheter, vad får det för konsekvenser?

Sopra Steria bjuder in till ett frukostseminarium för att berätta och inspirera kring hur du på ett enkelt, webbaserat och tillgängligt sätt lyckas i dina projekt.

Datum: Torsdagen den 28 mars 2019
Plats: Vasagatan 38, Stockholm - Sopra Sterias kontor
Tid: Kl 08.00 frukost, kl 08.30-09.45 seminarium inkl. reflektion och frågor

Då seminariet äger rum i våra egna lokaler har vi av utrymmesskäl ett begränsat antal platser.

Magnus Ramfelt (till vänster) är NAV-evangelist och grundare av den svenska användarföreningen för Dynamics NAV (nu Dynamics 365 Business Central). Han är certifierad inom Finance-modulen i NAV och har suttit i styrelsen för den globala NAVUG organisationen. Han tycker att det är kul att se när företag utnyttjar den potential som NAV och Dynamics 365 Business Central har för ekonomi och rapportering.

Staffan Nilsson (till höger) har 20 års erfarenhet från ERP och internationell konsultverksamhet. Han jobbar nu som Europaansvarig för Progressus PSA, branschlösningen som gör Dynamics 365 Business Central till ett huvudalternativ för tjänsteföretag och andra projektdrivna verksamheter.

Vi får lyssna till Magnus Ramfelt och Staffan Nilsson som gästar frukostseminariet och berättar om Microsoft Dynamics 365 Business Central och lösningar för projektdriven verksamhet.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!