Sverige

Webinar: Digital tillgänglighet djupdykning för UX-Designers

I detta webinar kommer vi att göra en djupdyking i tillgänglighet för UX-Designers. Webbtillgänglighetsdirektivet ställer krav på att företag behöver följa den internationella standarden för tillgänglighet som heter "Web Content Accessibility Guidelines". Den 23 september börjar kravet gälla som säger att alla befintliga hemsidor behöver vara tillgänglighetsanpassade. Vill du vässa dina färdigheter, låt våra experter guida dig!

Tid: 12:00-13:00
Datum: 8 september
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan webinariet 

Anmäl dig här

Webinariet är en uppföljning på webinariet Tillgänglighet - vad innebär det för mig? Du behöver inte ha deltagit på det första webinariet för att vara med på detta. 

Talare

Linnea Hardsjö medarbetare

Linnea Hardsjö, UX-Designer och tillgänglighetsexpert

Linnea arbetar som UX-Designer och tillgänglighetsexpert på Sopra Steria. Hon har erfarenhet av att jobba med stort fokus på tillgänglighet, bland annat med testning och dokumentation, även på offentliga verksamheter där lagkrav finns. I sin roll fokuserar Linnea mycket på en proaktiv och givande användarupplevelse.

Jennifer Rydell, UX/UI-Designer

Jennifer arbetar som UX-Designer på Sopra Steria och har lång erfarenhet av att samarbeta med många olika intressenter med skilda behov och drivkrafter. En huvudfråga för Jennifer på arbetsplatsen är att effektivisera interaktioner, digitala som fysiska, för att uppnå bästa möjliga upplevelse och resultat.