Sverige

Webinar: Effektivisera din verksamhet genom molnbaserad prenumerationshantering

Binary Stream erbjuder en lösning för prenumerationsfakturering som förenklar hanteringen av prenumerationer i ett molnbaserat affärssystem som Dynamics 365 Business Central. Webinariet kommer att ge dig en överblick samt demonstration av Subscription Billing Suite som är Binary Streams lösning för prenumerationsfakturering. Lösningen kan hjälpa er organisation att fakturera kunder på ett effektivt sätt, hantera periodiseringar direkt i affärssystemet, eliminera komplexa kalkylblad samt underlätta er organisations efterlevnad av de senaste standarderna för intäktsredovisning.

Välkommen till ett informativt webinar där du även får träffa våra Sopra Steria-representanter Sebastian Waldberg och Eva Youssef live.

Tid: 12:00-12:45
Datum: tisdag 15 februari
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan
Webinariet är kostnadsfritt och demonstrationen är på engelska.

Anmäl dig här

Talare

Don Ramsay

Don Ramsay

Don är en senior lösningskonsult på Binary Stream. Don kommer demonstrera hur lösningen fungerar under webinariet.

Khaled Nassra

Khaled Nassra

Khaled är marknadsansvarig på Binary Stream och kommer bland annat presentera Binary Streams verksamhet.

Sebastian Waldberg

Sebastian Waldberg

Sebastian har arbetat som applikationskonsult inom ERP sedan 2020. På Sopra Steria har han hjälpt kunder i olika implementationsprojekt av olika ERP-lösningar, däribland Microsoft Dynamics NAV och Business Central. Sebastian agerar moderator under detta webinar.

Eva Youssef

Eva Youssef

Eva arbetar som applikationskonsult inom ERP på Sopra Steria. Hon har arbetat med Business Central och Dynamics NAV inom olika branscher. Eva har tidigare erfarenhet av att implementera tilläggslösningar i kunders ERP-lösning för att effektivisera deras verksamhet. Eva agerar moderator under detta webinar.