Sverige

Webinar: HR Digitalisering – att bygga ett framtidssäkrat och hållbart system

Hur förbereder och genomför man en framgångsrik HR-implementering?

Under detta webinar ger våra två fantastiska key note-talare en övergripande genomgång av deras erfarenheter av ServiceNow Human Resource-systemet. Du kommer att få lyssna på spännande implementeringsresor från två olika organisationer, med olika krav och omfattning. Alla projekt är unika och kräver sitt fokus och sina tillvägagångssätt. Hur lyckas organisationer och hur övervinner de utmaningar på vägen?

Om du är intresserad av att höra hur Inter IKEA och Sandvik uppnådde sina implementeringsmål genom att använda agil metodik för att implementera den senaste tekniken, deltag då i detta webinar.

Webinariet riktar sig till dig som arbetar inom alla områden inom HR, HR technology, HR Project Management, Business analysis och kontinuerlig förbättring av affärsprocesserna.

Tid: 08.30-9.30
Datum: Fredag 10 juni 2022
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan

Webinariet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här

Talare

Emil Lundvall

Emil Lundvall, Solution Owner på Inter IKEA

Hängiven HR Service Platform Owner på Inter IKEA och ambassadör för förändring internt och externt. Han är äventyrlig i sin ansats till plattform och utveckling och har ett stort intresse i att hitta HR lösningar som gör upplevelsen den bästa möjliga för alla anställda, HR och ledning.

 

Kate Matwiejczuk

Kate Matwiejczuk, Senior Agile Project Manager på Sandvik

Kate är Senior Agile Project Manager och Professional SCRUM Master (PSM II) som för nuvarande jobbar hos Sandvik. Kate älskar agila förändringsresor från ett change management-perspektiv. I projekt jobbar Kate med effektivitet och värdeskapande genom att bygga effektiva team med fokus på samarbete.