Sverige

Webinar: Håll effektivare distansmöten genom att bli bättre på Microsoft Teams

Det kan vara en utmaning att upprätthålla ett bra och effektivt flyt i arbetet när arbetsvardagen ändras. På detta webinar kommer vi gå igenom grundläggande funktioner, best practice och råd för hur du förbereder, genomför och följer upp digitala möten. Vi kommer också visa hur du kan säkerställa ett bra arbetsflyt i Microsoft Teams. 

Tid: 12:00-13:00
Datum: 28 april
Plats: Webinariet hålls i Microsoft Teams, du behöver inte ha programmet installerat för att delta.

Webinariet kommer hållas i Microsoft Teams och passar bäst för personer som är nybörjare eller har liten erfarenhet av programmet. Du deltar via en länk som kommer att skickas till dig på mail innan webinariet, och du behöver inte ha programmet installerat för att delta. Under webinariet kommer du ha möjlighet att ställa frågor i en chatt.

Webinariet är självklart kostnadsfritt. Välkommen!

Anmäl dig här 

 

Talare  

David Saur

David Saur 

Arbetar som lösningsarkitekt på Sopra Steria inom Microsoft 365. David har passion för att hitta effektiva lösningar, gärna automatiserade, inom plattformen för att uppnå maximal nytta hos användarna. Dessutom brinner han för att lösa kluriga tekniska utmaningar.

 

David Sjöqvist

David Sjöqvist 

Arbetar som Office 365-konsult på Sopra Steria. Han är från Västkusten och har stor tilltro till digitala möten och enkla lösningar som ger stor effekt på människors vardag.