Sverige

Vårt Java-team består av ett tjugotal utvecklare som tillsammans med andra Sopra Steria-kollegor jobbar i agila team med att göra nytta i samhället.

VILL DU VETA MER?

Mona Swartling
mona.swartling@soprasteria.com
+46 70 148 53 16

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Meet the team

Träffa några av våra kollegor från Javateamet!

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Med 60 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp. I Sverige är vi 550 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder, varav ca 20 tillhör vårt .Java-team. 

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet.

Vårt jämställdshetsinitiativ

Vi arbetar aktivt för att skapa en mer jämställd arbetsplats och bransch. WASS (Woman at Sopra Steria) är vårt initiativ för att stötta, inspirera och attrahera kvinnor till IT och tech.

Det är dels ett nätverk för kvinnor anställda på Sopra Steria samt kvinnor verksamma i branschen men också en mötesplats för erfarenhetsutbyte och inspiration. 

Läs mer

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Lite av det vi erbjuder dig

  • Möjlighet att jobba remote
  • Certifieringsbonus
  • Kollektivavtal
  • Communities (forum för kunskapsdelning)
  • Bidrag till hemmakontor
  • Företagscykel
  • Föräldraersättning
  • Friskvårdsbidrag (5 000 kr)
  • Mobil med obegränsad surf
Bild kunde inte laddas in

Digitalt covidbevis

Sopra Steria fick 2021 uppdraget av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) och E-hälsomyndigheten (EHM) att ta sig an deras regeringsuppdrag att projektleda och medverka i utveckling och förvaltning av en digital infrastruktur och tjänst för att utfärda vaccinationsintyg. Resultatet blev Covidbeviset. 

Bild kunde inte laddas in

Här hittar du oss

Med nästan 500 kollegor runt om i landet har våra kontor en särskild betydelse. För oss är det viktigt att skapa ytor där vi kan träffas och utbyta tankar och idéer.

Vi har fria arbetsplatser, alltid gott kaffe och en inbjudande atmosfär. På fredagar är stämningen något extra, kanske är det godiset som gör det eller AW:n med kollegorna? Oavsett är det pirr-i-magen-känslor, till och med en grå fredag i november.

Läs mer 

Bild kunde inte laddas in

Se mer av vad vi gör

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt på vårt Instagramkonto.


Bild av Business Owner Mona Swartling

Vill du veta mer om hur det är att jobba här?

Kontakta:

Mona Swartling

Business Owner

+46 70 148 53 16

mona.swartling@soprasteria.com