Sverige

Great Place to Work vinnare för andra året i rad!

Idag gratulerar vi våra kollegor på Sopra Steria i Norge som återigen utsåg till vinnare i kategorin +500 anställda som the Great Place to Work i Norge. Dom har de senaste elva åren rankats bland Norges tio bästa arbetsplatser av institutet. 2015 och 2016 hamnade de på 3:e respektive 2:a plats och nu har de alltså vunnit det prestigefyllda priset både 2017 och 2018. Stort GRATTIS!

Målmedvetet arbete

Det är ingen tillfällighet att Sopra Steria i Norge vinner igen, det är ett mycket målmedvetet arbete som ligger bakom att utses till den bästa arbetsplatsen i landet, bland alla företag +500 anställda oavsett bransch.

Inom Sopra Steria koncernen jobbar vi medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi har en väl etablerad delningskultur som kallas Power of Sharing, en kultur som möjliggör att våra medarbetare växer såväl professionellt som personligt.

På Sopra Steria jobbar högkompetenta lagspelare. De flesta av oss svarar ”kollegorna” på frågan om vad som är det bästa med att jobba här. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Bästa arbetsplatsen i branschen

Även i Sverige har vi som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen. För oss är den här vinsten en bra sporre att fortsätta vår kulturresa. Sopra Steria i Norge är en mycket bra förebild och då vi jobbar väldigt nära varandra i Skandinavien finns stora förutsättningar för oss att på nära håll lära oss av våra goda grannar. Power of Sharing!