Ledande inom Analytics och AI

Sopra Steria har under de senaste åren byggt upp en stor avdelning med experter inom Data, Analytics och AI. Vill du också tillhöra Sveriges vassaste team?

AI-förmåga har i allt fler branscher blivit en förutsättning för att kunna konkurrera. På Sopra Steria är vi transformationspartner med våra kunder i arbetet att etablera AI-förmåga och "Data First"-kultur.

Vi leder våra kunders transformation mot en datadriven verksamhet genom att analysera förutsättningar, identifiera möjligheter, agera rådgivare och vara drivande i att genomföra förändring. Som konsult hos Sopra Steria får du vara med från idé och strategi till digital verklighet.

Sopra Sterias team består av Data Engineers, Data Scientists och Management konsulter som alla drivs av sitt intresse för data och värdet det kan skapa. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas i din karriär genom att jobba med senaste tekniken i spännande uppdrag tillsammans med briljanta kollegor!

JUST NU HAR VI FLERA LEDIGA TJÄNSTER. SÖK DIG TILL OSS!

Strateg - Analytics & AI

Databas-specialist

Big Data Engineer

Systemarkitekt/Datawarehouse/Datalager/Business Intelligence

Graduateprogrammet - Data Scientist

Graduateprogrammet - Data Engineer

Om du har frågor om någon av tjänsterna eller Sopra Steria som bolag är du välkommen att kontakta Maria Wäppling på 072 998 15 18 alternativt maria.wappling@soprasteria.com

Varmt välkommen med din ansökan!