Sverige

Nu blir vi Sopra Steria på riktigt

Äntligen! Den 3 februari 2018 byter Kentor officiellt namn till Sopra Steria. Det markerar ett stort steg i vår historia. Samtidigt som vi behåller allt det som byggt våra framgångar sedan 1983 – närheten, kulturen, genomförandekraften – blir vi en del av ett internationellt konsultföretag med mer än 40 000 anställda.

Här finns fantastiska resurser och kunskap som våra svenska kunder nu kan dra nytta av. Sopra Steria är en europeisk ledare inom digital transformation, med en mycket stark marknadsposition. Det ger oss tillförsikt och självförtroende i vår fortsatta tillväxtresa i Sverige. Vi har som ambitiöst mål att fördubbla vår storlek redan inom ett par år.

Sopra Steria i Sverige får redan från början en egen position i det att vi erbjuder en unik kombination av erfarenheter och kompetenser. Vi kan hjälpa till med allt från affärs-och verksamhetsutveckling via projekt-och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Hos oss jobbar allt från statsvetare och beteendevetare, till systemarkitekter och UX-specialister. Bredden ger oss en fantastisk spets.

Vi är övertygade om att det är just vår kombination av kompetenser som behövs. Många av våra kunder möter ett ökande förändringstryck från sin omvärld. Stark efterfrågan, knappare resurser och ökad konkurrens gör att stora och medelstora organisationer tvingas se över sin verksamhet i grunden – och söka nya vägar för att effektivisera och särskilja sig. Här kan vi bidra på ett effektivt sätt med vår unika kombination av verksamhets- och IT-kompetens.

Du som är kund behåller naturligtvis dina kontakter och alla avtal gäller precis som vanligt. Är det något du undrar över är du, som alltid, varmt välkommen att kontakta din kontaktperson här, eller höra av dig direkt till mig. Du når mig på fredrik.arbman@soprasteria.com

 

Varma hälsningar från oss alla på Sopra Steria

 

Fredrik Arbman

VD, Sopra Steria

Fredrik Arbman

Intresserad av att veta mer?

Varmt välkommen att kontakta oss.

Fredrik ArbmanVD
Bild kunde inte laddas inBild kunde inte laddas in
+46 70 896 50 60Bild kunde inte laddas in