Sverige

Sopra Steria utsedda till ”Bäst i klassen” i PAC Innovation Radar 2023

Sopra Steria har blivit framröstad till ”Bäst i klassen” i Europa för konsulttjänster inom hållbarhet. PAC Innovation Radar ligger bakom priset och bedömer mjukvaru- och IT-tjänsteföretag över hela Europa.

PAC Innovation Radar analyserar marknaden för IT-tjänsteleverantörer i Europa och utvärderar deras tillvägagångssätt, erbjudanden, strategier och referenser inom hållbarhetsrelaterad rådgivning och tjänster. Nu står det klart att Sopra Steria hamnar i topp när det kommer till hållbarhetsrelaterade konsulttjänster. Ett kvitto på att arbetet med innovation, hållbarhet och digitalisering ger resultat.    

– Som samhällsbyggare och ett av de ledande konsultföretagen inom digitalisering finns det stora möjligheter och även ett stort ansvar. Att vårt arbete inom hållbarhet uppmärksammas med denna utmärkelse är vi därför väldigt stolta över. Vi vill ligga i framkant när det gäller att utveckla hållbara lösningar för morgondagens värld. Detta erkännande från PAC Innovation Radar bekräftar att vi går i helt rätt riktning, säger Ander Burestig, VD, Sopra Steria Sverige.

Rankningen bygger på att Sopra Steria utmärkt sig positivt genom att ha:

  • påverkat den gröna omställningen i hela Europa
  • ett internationellt komplett tjänsteerbjudande
  • tvärvetenskaplig kompetens
  • intelligenta verktyg, modeller och ramverk
  • betydelsefulla och viktiga referenser

– I vår PAC Innovation Radar är Sopra Steria rankad som ”Bäst i klassen”. Koncernen är därför bland de bäst positionerade för att hjälpa europeiska företag att förbättra sin miljöpåverkan och integrera hållbar utveckling i sin verksamhetsmodell, säger Dina Campelle, Senior Market Analyst på PAC.  Undrar du över något? Hör gärna av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37