Sverige

IT-konsultbolaget Sopra Steria i nytt ramavtal med Arbetsförmedlingen

Det blev nyligen klart att Sopra Steria är utvald som leverantör i Arbetsförmedlingens ramavtalsupphandling gällande ServiceNow konsulter, och idag tecknades avtalet. Ramavtalet täcker samtliga moduler/områden inom ServiceNow och syftar till att säkra Arbetsförmedlingens framtida behov av en flexibel och kostnadseffektiv försörjning av IT-konsulttjänster med ServiceNow kompetens.

Arbetsförmedlingen har beslutat att ha ServiceNow som plattform och det finns därmed ett utökad behov av konsultstöd avseende ServiceNow-kompetenser. Målet med upphandlingen var att teckna avtal med en leverantör. Den årliga beställningsvolymen inom detta avtal uppskattas till 34 000 timmar och ramavtalets takvolym är 160 000 timmar. Avtalet har en maximal löptid på 4 år.

– Det här är mycket bra nyheter och vi är så glada och stolta över att ha blivit utvald som ramavtalsleverantör. Vi vill bidra till Arbetsförmedlingens vision med att få människor och företag att växa och ser att vår mångåriga erfarenhet av ledarskap, utveckling och förvaltning inom digitalisering håller hög kvalitet. Vikten av bra partnerskap med våra prioriterade kunder är avgörande och det betyder mycket för oss att vi får fortsatt förtroende av Arbetsförmedlingen, säger Anders Burestig, VD för Sopra Steria Sweden AB.

Avtalet går i linje med den planerade tillväxtresan Sopra Steria nu är på och kommer nu öka på rekryteringstakten inom IT- och management. Sopra Steria utsågs 2022 till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work och har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag flera år i rad.

För mer information, kontakta:
Therese Eriksson
Marketing Director