Sverige

Sopra Sterias största kundevent Power of Sharing har gått av stapeln

Igår eftermiddag intog Sopra Steria Space Stockholms lokaler för att hålla sitt årliga kundevent Power of Sharing. På plats fanns flera hundra gäster för att ta del av insikter från interna och externa talare inom ämnena AI och Cybersecurity. Efter föreläsningarna fick gästerna en chans att mingla och nätverka tillsammans.

Varje år anordnar Sopra Steria sitt kundevent Power of Sharing – en kultur som finns i bolagets DNA. Syftet är att samla kunder och intressenter för en kväll fylld av inspiration och kunskapsdelning. För när vi delar kunskap med varandra kommer vi längre. Valet av ämnena AI och Cybersecurity gjordes då alla branscher påverkas snabbs av de nya framsteg som gjorts inom tech. Många verksamheter ser i dagsläget över vilka möjligheter och utmaningar som följer med detta. Hur skapar man en balans mellan möjligheterna AI bidrar till och de ökade säkerhetsrisker som finns inom IT? Det fick talarna en chans att förklara under eventet. 

– Både AI och Cybersäkerhet är högaktuella ämnen. Att få en chans att under en kväll få dela vårt budskap Power of Sharing och berätta mer om varför det är så viktigt med förståelse för säkerheten särskilt i den AI (r)evolution som vi är mitt uppe i, samt visa på den expertis som vi på bolaget besitter är spännande och värdefullt. Det är för allas vårt bästa att få en bättre förståelse, inspiration och kunskapsdelning inom ämnena, både för oss på bolaget, de gäster som är på plats och alla i vårt samhälle. Det är fantastisk att se det engagemang som vårt event bidragit till och att flera hundra gäster var på plats, säger Erik Engberg, Cybersecurity Director på Sopra Steria, och en av talarna under eventet. 

Talarna under kvällen inom AI var Anna Felländer, Founder och CEO på anch.AI och Magnus Strand, docent i Europarätt vid Uppsala universitet. Inom ämnet Cybersecurity var det Anne-Marie Eklund Löwinder, Internetpionjör och VD för Amelsec, Andreas Ahlgren, Quantom Coordinator på Sopra Steria Norge och Erik Engberg, Cybersecurity Director på Sopra Steria Sverige, som talade.Undrar du något? Hör gärna av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37