Sverige

Sveriges bästa traineeprogram för fjärde året i rad

Sedan sex år tillbaka erbjuder konsultbolaget Sopra Steria svenska toppstudenter det treåriga och prisbelönta traineeprogrammet Accelerate som än en gång placerat sig i toppen. För fjärde året i rad kammar Accelerateprogrammet hem förstaplatsen över Sveriges bästa traineeprogram inom IT.

Sopra Steria tar varje år emot ett flertal nyexaminerade studenter till sitt traineeprogram. Programmet består av sex olika spårinriktingar för att kunna ge nyexaminerade toppstudenter från högskolor och universitet runt om i landet den kunskap och utveckling som behövs för att accelerera sin karriär som konsult.

– Vi är otroligt stolta och glada över att för fjärde året i rad få ta emot denna utmärkelse. Att Accelerateprogrammet fortsätter att toppa listorna är ett kvitto på det fantastiska jobb vi alla gör, samt den fina kultur och värderingar som bolaget har, säger Emma Calderon, ansvarig för Accelerateprogrammet på Sopra Steria.

Programmet går i linje med den tillväxtresan Sopra Steria befinner sig under. Där de bland annat under 2023 öppnade ett nytt och större kontor i Malmö och Östersund samt lanserade sin närvaro i Sundsvall. Planerna är att under året fortsätta växa och fokusera på fler kontor runt om i landet.

– Det är helt fantastiskt att vi ännu ett år utses till Sveriges bästa traineeprogram inom IT. Vi ser ett stort värde i att fortsätta satsningen för Accelerateprogrammet och talangutveckling för att möta de ständigt växande kraven på både marknaden och hos våra kunder. Därför är det extra kul och sådan stolthet kring denna utmärkelse som visar på det fantastiska jobb alla våra inblandade kollegor gör, säger Nina Adilstam, HR-direktör på Sopra Steria Sverige.

Sopra Steria kommer även detta år att välkomna en grupp nya kollegor till Accelerateprogrammet i augusti och för den som är intresserad av att bli en del av Sveriges bästa Traineeprogram inom IT så är ansökningsprocessen i full gång.

Läs mer om det här. Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall