Sverige

Vi är värd för nätverket Women for Leaders

Den 13 november är vi värd för en spännande nätverksträff i samarbete med Women for Leaders.

Women for Leaders Network är ett kvinnligt nätverk som är öppet för alla kvinnor oavsett bransch och var du befinner dig i karriären. 

Temat för denna kvälls kvinnliga nätverksträff är det intressanta temat "Ledarskap i en digital värld" och det är Åsa Degermark som kommer hålla i föreläsningen. Åsa är konsult på Sopra Steria, men också föreläsare inom digital transformation, ledarskap och kommunikation. Hon är också författare till boken ”Digitalt Ledarskap – hur du utvecklar din förmåga att leda i en digital värld”. 

Åsa kommer kort att presentera varför och hur det traditionella ledarskapet behöver utvecklas för att man ska lyckas i en digital värld med de nya förutsättningar, utmaningar och möjligheter som uppstår. Hon kommer att avsluta med att blicka framåt hur AI kommer att påverka ledarskapet ytterligare och hur vi kan förbereda oss som ledare.

Efter Åsas presentation kommer deltagarna att få möjlighet att i grupper få reflektera kring frågeställningar som berör både organisationen man själv jobbar i, men också sitt egna personliga ledarskap.