Sverige

Frukostseminarium: DESIGN SPRINT - FRÅN IDÉ TILL TESTAD PROTOTYP PÅ 5 DAGAR

Välkommen till vårt frukostseminarium med såväl inspiration som praktiska tips om Design sprint.

Undrar du om den där fantastiskt innovativa idén som ni burit på ett tag faktiskt är er nästa stora grej? Ni är nyfikna men vågar inte riktigt satsa allt utan att vara säker på att det flyger. Lösningen stavas Google Design Sprint. Design sprint är din genväg till snabb insikt där din enda insats är 5 dagar, en grym facilitator och ditt tvärfunktionella team.

Vad är Google Design Sprint?
Design sprint är en metod framtagen av Google, sprungen ur Design Thinking där man optimerar designprocessen till att gå från idé till realiserat & utvärderat koncept på endast 5 dagar. Designsprinten är en sk. "fail fast" metod, som i ett tidigt skede ger en indikation på om idén är så fantastisk som man tror eller inte, eller om den behöver justeras.

Så istället för att lägga ner värdefull utvecklingstid i onödan så skapar vi svar redan efter 5 dagar som ger er en riktning framåt. 

Kom till vårt frukostseminarium den 10 oktober där Maria Hofverberg och Ninni Bäckström kommer att ge dig en bättre förståelse för metoden och hur den går till, samt praktisk information i hur den kan hjälpa just er att komma vidare med er innovation.

Datum: 10 oktober
Tid: Kl. 08.00 frukost, kl. 08.30-09.30 seminarie
Plats: Vasagatan 38, Stockholm - Sopra Sterias kontor

Då seminariet äger rum i våra egna lokaler har vi av utrymmesskäl ett begränsat antal platser.

Maria Hofverberg

Maria Hofverberg
Maria är UX Director och driver Sopra Sterias Experience Design-team. Hon brinner för att skapa älskvärda användarupplevelser och ambassaderar för ett insiktsdrivet designarbete. 

 

Ninni Bäckström

Ninni Bäckström
Ninni är Design Director och har under de senaste 19 åren arbetat med både traditionell och digital media. Hon har en stor vana att leda kreativa processer och skapa en harmonisk balans mellan form och interaktion som ger ett mervärde.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!