Sverige

Välkomna på Power of Sharing i Sundsvall

Sopra Steria, ett av Europas ledande IT-konsultföretag och Sveriges bästa arbetsplats 2023, slår upp portarna i Sundsvall och det vill vi fira med dig. Den 25 maj välkomnar vi dig till ett Power of Sharing-event där vi bjuder på inspiration, god mat och dryck och ett glatt humör. Talare från DIGG, Great Place to Work och Sopra Steria finns också på plats för att dela med sig av sina insikter och kunskaper. Detta vill du inte missa!

Talare under kvällen:

Niclas Olofsson, Analytiker – Myndigheten för digital förvaltning (DIGG)
Digital inkludering – är den digitala världen tillgänglig för alla?

Vår tids samhällsutveckling drivs av digitaliseringen och frågorna kopplade till denna omfattande förändring är många. Effekten av digitaliseringen lyfts fram varje dag men hur många pratar om det digitala utanförskapet? Färsk statistik visar att det digitala utanförskapet är stort och att det behövs riktning och struktur för att främja en bred digital delaktighet. Niklas kommer att prata om det projekt som DIGG driver, digital inkludering, som belyser problematiken och vilka lösningar som skulle kunna ge stor effekt.

Tron Kleivane, Partner & Chairman of the Board – Great Place to Work
Hur en arbetsplats blir Sveriges bästa. 

Great Place to Work har under 21 år undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder. I Sverige bygger rankningen på organisationers kulturrevision och resultat från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sin arbetsplats. Vad granskar man i undersökningarna och hur bör en organisation göra för att nå toppbetyg? Detta och mer kommer Tron berätta om. 

Christer Wendel och Daniel Ullström, Systemutvecklare – Sopra Steria
Tekniken bakom Covidbevis

På kort tid behövde ett helt nytt IT-system utvecklas för att följa EU-förordningen och möjliggöra att svenska medborgare fick resa inom Europa. Hur är covidbevisen uppbyggda och hur möjliggör den kringliggande infrastrukturen tillit över landsgränser för en halv miljard EU-medborgare?

Andrea Fors, Digital Strateg – Sopra Steria
Webbanalys – frigör potentialen av de digitala fotspåren

Beteenden och mönster från kunder och andra besökare på digitala plattformar innehåller mängder med information – redo att användas för att förbättra kundrelationer och affärer. Från det strategiska till det tekniska tittar vi tillsammans på hur vi går ifrån data till värdeskapande beslut.

Agenda:

  • 17:00 Förmingel
  • 17:30 Eventets start
  • 19:00 Middag + mingel

Var?

Clarion Hotel, Skepparegatan 9, Sundsvall

När? 

25 maj klockan 17

Anmäl dig här.Talare

Niclas Olofsson

Analytiker på Myndigheten för digital förvaltning (DIGG)

Tron Kleivane

Partner & Chairman of the Board på Great Place to Work

Christer Wendel

Systemutvecklare på Sopra Steria

Daniel Ullström

Systemutvecklare på Sopra Steria

Andrea Fors

Digital strateg på Sopra Steria