Sverige

Webinar: Application Lifecycle Management

Proaktiv incidenthantering som förutsättning för agil utveckling

Under detta webinar ger Sopra Steria en övergripande genomgång av vad Application Lifecycle Management är för oss. Vi vet att applikationer har driftstörningar. Vi vet också att organisationer har behov av vidareutveckling av sina applikationer för att möta behovet av affärsutveckling. Hur bygger man en organisation som kan växla mellan applikationsutveckling och incidenthantering med affärsvärde i centrum?

Vill du veta mer om våra tankar och idéer för hur man kan styra ett produktteam att arbeta med både incidenthantering och utveckling? Detta webinar riktar sig till dig som arbetar med förvaltning och vidareutveckling av applikationer.


Tid: 12:00-12:40
Datum: torsdag 17 juni
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan
Webinariet är kostnadsfritt

Anmäl dig här

Talare

Amanda Rosell

Amanda Rosell, Application Delivery Lead

Amanda arbetar som Application Delivery Lead på Sopra Steria. Amanda har tio års erfarenhet av digitalisering. Hon arbetar som förvaltningsledare åt en handfull av bolagets kunder och har god kännedom om hela IT-leveransen. Amanda utmärker sig genom sin kundnärhet och proaktiva approach.

Jonas Björkell

Jonas Björkell, Business Developer Application Lifecycle Management 

Jonas arbetar som affärsutvecklare av Sopra Sterias erbjudanden inom Application Lifecycle Management och har 15 års erfarenhet av roller som produktägare, förvaltningsledare, applikationsledare och service manager. Han har erfarenhet från ett flertal branscher, både standardsystem och egenutvecklade samt inhouse-leveranser och near/off-shoring.