Sverige

Webinar: Hur energibolag enkelt får grepp om hela kundresan - från lead till kundservice

Under detta informativa webinar presenterar Sopra Steria den optimala lösningen för solcells- och laddboxaffären. Här får du ta del av hur vi hjälpt ett av Sveriges större elbolag att få kontroll på sina processer, förbättra kundupplevelsen och öka konverteringsfrekvensen från lead till deal.

I takt med att efterfrågan ökar och den nuvarande processen inte hänger med så är risken stor att kundupplevelsen påverkas negativt. Vill du sömlöst optimera kundresan från lead via installation till kundservice? Vill du se hur man kan få stenkoll på vad installatören har gjort, minska manuellt arbete och möjlighet att ge kundservice i värdsklass då är detta ett webinar för dig!

Detta webinar riktar sig till dig som arbetar som affärs-/tjänsteutvecklare, produktägare eller kundserviceledare inom energisektorn. Du kommer få möjlighet att ställa frågor direkt till våra experter inom Dynamics 365.

Tid: 12:00-13:00
Datum: torsdag 20 maj
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan
Webinaret är kostnadsfritt

Anmäl dig här

 

Talare

Rickard von Krusenstierna

Rikard von Krusenstierna, Lösningsarkitekt och Applikationsexpert Dynamics 365

Rikard arbetar som lösningsarkitekt och applikationsexpert på Sopra Steria och har arbetat med Dynamics 365 i 6 år. Med sin erfarenhet av flertalet projekt kopplat till Energibranschen har han en stor förståelse för dess utmaningar och möjligheter. Hans stora styrka är den bredd av kunskaper som han besitter och som är applicerbara på Dynamics-plattformen.

Sebastian Stridsberg

Sebastian Stridsberg, Applikationsexpert Dynamics 365

Sebastian arbetar som applikationsexpert på Sopra Steria och hjälper såväl större som mindre företag att få maximal nytta av sina Dynamics-baserade lösningar. Han har arbetat med Dynamics 365 i 7 år i flertalet olika roller. Med sin bakgrund som super user och förvaltningsansvarig på kundsidan har Sebastian lätt att förstå kundernas verkliga behov och hur de bäst ska lösas.