Sverige

Webinar: Släpp loss kraften i Dynamics 365 – och kom igång med AI!

"Alla" pratar om AI nuförtiden… Det tas upp i media, Microsoft pratar om det och förmodligen er Dynamics-partner också! Men vad är det egentligen? Och hur passar det in i verksamheten? Kan vi få praktisk nytta av det, eller är det bara nåt som ser bra ut på papper?

Funderar du också på vad svaren är på dessa frågor? Anmäl dig då till vårt webinar.

På webinariet går vi igenom grunderna i Dynamics AI-funktioner på vanligt språk, utan en massa svårbegripliga termer. Vi kommer också att visa hur du kan nyttja AI i praktiken med handfasta demos direkt i Dynamics 365 (CRM). Sist, men inte minst, så kommer vi att försöka besvara så många av era frågor som möjligt så ta chansen att ställa de frågor som du ännu inte har hunnit ställa till någon!

Tid: 12:00-13:00
Datum: 29 september
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan webinariet

Anmäl dig här

 

Talare

Fredrik Neiderud

Fredrik Neiderud, Solution Architect in Applications

Fredrik Neiderud arbetar som lösningsarkitekt inom Dynamics 365 och Power Platform. Han har arbetat med produkterna i över 10 års tid både som konsult och på kundsidan. Fredrik drivs av att arbeta fram systemstöd som fungerar för vanliga användare i praktiken och jobbar därför gärna nära verksamheten.


Sebastian_Stridsberg

Sebastian Stridsberg, Applikationskonsult Dynamics 365

Sebastian arbetar som applikationsexpert på Sopra Steria och hjälper såväl större som mindre företag att få maximal nytta av sina Dynamics-baserade lösningar. Han har arbetat med Dynamics 365 i 7 år i flertalet olika roller. Med sin bakgrund som super user och förvaltningsansvarig på kundsidan har Sebastian lätt att förstå kundernas verkliga behov och hur de bäst ska lösas.