Sverige

Tillsammans jobbar vi varje dag med att göra det lite enklare, smartare och roligare för våra kunder att göra sina jobb. Många av dem skapar i sin tur förbättringar i vårt samhälle. 

Molnplattformar ger företag och organisationer enorma möjligheter till innovation, nyskapande och att skala sin verksamhet. Samtidigt kämpar många företag med tillgången till expertis, standarder och strukturer för att kunna utnyttja dessa plattformar optimalt.

Men för att kunna hjälpa ännu fler kunder behöver vi bli fler Cloud-konsulter och därför hoppas vi att du väljer att söka till någon av våra tjänster. Och har du någon fråga så tveka inte att kontakta oss!

 

KONTAKTA MIG

Teodor Nellvik 
Talent Acqusition Partner
teodor.nellvik@soprasteria.com
+467-385 001 40

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa några av våra Cloud-konsulter

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 60 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp eller något behöver bollas. I Sverige är vi  över 600 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder. Träffa några av våra kollegor och hör hur deras vardag ser ut.

 

Sveriges bästa arbetsplats 2023

Great Place to Work har 21 år i rad undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder. I Sverige bygger rankningen på organisationers kulturrevision och resultatet från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sina arbetsgivare. Sopra Steria tilldelades 2023 Sveriges bästa arbetsplats bland stora bolag och har fått toppbetyg i kamratskap, arbetsglädje och stolthet. 

 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Några av våra förmåner

  • Möjlighet att jobba remote
  • Certifieringsbonus
  • Kollektivavtal
  • Communities (forum för kunskapsdelning)
  • Bidrag till hemmakontor
  • Företagscykel
  • Föräldraersättning
  • Friskvårdsbidrag (5 000 kr)
  • Mobil med obegränsad surf

Vårt initiativ för mångfald och inkludering

We at Sopra Steria är ett initiativ som ämnar att skapa en ökad medvetenhet och förståelse kring inkludering och mångfald. För att möjliggöra erfarenhetsbyte och inspiration driver initiativet We at Sopra Steria både interna och externa event för alla. Vår ambition är att vara förebilder inom inkludering och mångfald.

Läs mer om We at Sopra Steria
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Här hittar du oss

Med över 500 kollegor runt om i landet har våra kontor en särskild betydelse. För oss är det viktigt att skapa ytor där vi kan träffas och utbyta tankar och idéer.

Vi har fria arbetsplatser, alltid gott kaffe och en inbjudande atmosfär. På fredagar är stämningen något extra, kanske är det godiset som gör det eller AW:n med kollegorna? Oavsett är det pirr-i-magen-känslor, till och med en grå fredag i november.

 

Våra kontor

Bild kunde inte laddas in

Se mer av oss på Instagram

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt på vårt Instagramkonto.