Sverige

Tillsammans jobbar vi varje dag med att göra det lite enklare, smartare och roligare för våra kunder att göra sina jobb. Många av dem skapar i sin tur förbättringar i vårt samhälle. 

Molnplattformar ger företag och organisationer enorma möjligheter till innovation, nyskapande och att skala sin verksamhet. Samtidigt kämpar många företag med tillgången till expertis, standarder och strukturer för att kunna utnyttja dessa plattformar optimalt.

Men för att kunna hjälpa ännu fler kunder behöver vi bli fler Cloud-konsulter och därför hoppas vi att du väljer att söka till någon av våra tjänster. Och har du någon fråga så tveka inte att kontakta oss!

 

KONTAKTA MIG

Teodor Nellvik 
Talent Acqusition Partner
teodor.nellvik@soprasteria.com
+467-385 001 40

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa några av våra Cloud-konsulter

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 50 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp eller något behöver bollas. I Sverige är vi 550 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder. Träffa några av våra kollegor och hör hur deras vardag ser ut.

 

Sveriges bästa arbetsplats

Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen, och vi är på god väg. Vi har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Karriärföretagen 2023 och Great Place To Work utsåg oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser under 2022. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Lite av det vi erbjuder dig

  • Möjlighet att jobba remote

  • Certifieringsbonus

  • Kollektivavtal

  • Communities (forum för kunskapsdelning)

  • Bidrag till hemmakontor

  • Företagscykel

  • Föräldraersättning

  • Friskvårdsbidrag (5 000 kr)

  • Mobil med obegränsad surf

Vårt jämställdhetsinitiativ

Vi arbetar aktivt för att skapa en mer jämställd arbetsplats och bransch. WASS (Woman at Sopra Steria) är vårt initiativ för att stötta, inspirera och attrahera kvinnor till IT och tech.

Det är dels ett nätverk för kvinnor anställda på Sopra Steria samt kvinnor verksamma i branschen men också en mötesplats för erfarenhetsutbyte och inspiration. 

 

Läs mer om WASS

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Här hittar du oss

Med över 500 kollegor runt om i landet har våra kontor en särskild betydelse. För oss är det viktigt att skapa ytor där vi kan träffas och utbyta tankar och idéer.

Vi har fria arbetsplatser, alltid gott kaffe och en inbjudande atmosfär. På fredagar är stämningen något extra, kanske är det godiset som gör det eller AW:n med kollegorna? Oavsett är det pirr-i-magen-känslor, till och med en grå fredag i november.

 

Våra kontor

Bild kunde inte laddas in

Se mer av oss på Instagram

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt på vårt Instagramkonto.