Sverige

Vårt Östersundskontor är verkligen en plats för gemenskap och äventyr. Här är sällan en aw bara en aw utan en topptur tillsammans med kollegorna. Hos oss har du möjlighet att leva med närhet till naturen varje dag, men samtidigt jobba med globala kunder. Idag är vi 20 konsulter och satsar för fullt mot nästa mål om att bli 50 kollegor på Östersundskontoret.

Mona
Adress: Storgatan 39, 831 33 Östersund

 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Lev lokalt, jobba globalt!

Hos oss jobbar du med 500 kollegor runt om i Sverige. Du blir även en del av ett globalt nätverk då Sopra Steria är verksamma i över 30 länder. I Östersund är du en del av ett drivet lokalt team som ständigt vill utvecklas och vara aktiva. Hör Marcus och Emma berätta om hur deras upplevelse som anställda hos oss är!

Vi behöver bli fler

Hos oss jobbar du med 550 kollegor runt om i Sverige. Du blir även en del av ett globalt nätverk, Sopra Steria är verksamma i över 30 länder med totalt 50 000 anställda. I Östersund har vi en god sammanhållning och gemenskap. Bli en del av oss du också!

Lediga tjänster i Östersund
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

@soprasteria_se

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt här. 

StockholmGöteborgMalmöÖstersund