Sverige

Storm Commerce

Storm Commerce är den ledande Headless-commerce-plattformen i norden!

 

Storm Commerces hemsida:

https://storm.io/

 

Sopra Steria är Storm Commerce-partnern med extra bredd

Sopra Sterias Storm Commerce-team består av erfarna utvecklare med extra fokus på e-handel. Vi har stor erfarenhet av e-handelslösningar till privat och offentlig sektor och hjälper er med allt från att bygga e-handelsplatser, headlesslösningar, affärs- och kundsystem till integrationer med era underliggande system.

Vårt e-handels-team är en del av vår digitalbyrå, Experience Design & Solutions, som erbjuder allt från koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet till support och förvaltning.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Vår storlek är vår styrka

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

Koncernen har drygt 46 000 medarbetare i 30 länder och hade en omsättning på € 4,3 miljarder 2020. I Skandinavien har bolaget drygt 2 500 medarbetare och omsatte tillsammans 3,5 miljarder kronor 2020.

Med passion för människor och teknik skapar vi en bättre framtid tillsammans. The world is how we shape it.

Sopra Steria (SOP) är börsnoterat på Euronext Paris (Compartment A) – ISIN: FR0000050809.