Sverige

Umbraco

Umbraco är CMS:et för både det stora bolaget som för startup:en!

 

Sopra Steria är Umbraco-partnern med extra bredd

Sopra Sterias Umbraco-team består av erfarna utvecklare med extra fokus på flexibla CMS-lösningar. Vi har stor erfarenhet av Umbraco-lösningar till privat och offentlig sektor och hjälper er med allt från publik webb, intranät och e-handel till integrationer med era underliggande system.

Vårt Umbraco-team är en del av vår digitalbyrå, Experience Design & Solutions, som erbjuder allt från koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet till support och förvaltning.

 

Vår storlek är vår styrka

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

Koncernen har drygt 46 000 medarbetare i 30 länder och hade en omsättning på € 4,3 miljarder 2020. I Skandinavien har bolaget drygt 2 500 medarbetare och omsatte tillsammans 3,5 miljarder kronor 2020.

Umbracos hemsida:

https://umbraco.com/