Sverige

Sveriges Radio ger Sopra Steria fortsatt förtroende

I konkurrens med 12 IT-leverantörer vann vi upphandlingen gällande leverans till Sveriges Radio inom två kategorier, ”Tekniska specialister” och ”Konsulter i ledarroll”.

Efter en upphandling avseende konsulttjänster inom områdena ”Tekniska specialister” och ”Konsulter i ledarroll” utsåg Sveriges Radio oss till ramavtalspartner för de kommande åren, tillsammans med två andra IT-leverantörer.

Ramavtalet inom området ”Tekniska specialister” avser att bemanna projekt hos Sveriges Radio med konsulter med kompetens och roller som exempelvis Systemtekniker/Systemspecialist, IT-arkitekt/IT-infrastrukturspecialist, IT-säkerhetsspecialist, och Dataanalytiker. Inom området ”Konsulter i ledarroll” gäller avropen exempelvis konsulter med kompetens och erfarenhet som Uppdragsledare/Projektledare, Produktägare, IKT-pedagog, Kravställare/Kravanalytiker, Testledare, och Processledare.

- Vi är stolta över att vi har fått förnyat förtroende av Sveriges Radio. Vårt samarbete med Sveriges Radio började för ett par år sedan och detta ramavtal är för oss ett kvitto på att de uppskattar det jobb vi har gjort hittills. Nu ser vi fram emot att fortsätta leverera nytta och värde till dem som i sin tur kommer bidra till en förbättrad upplevelse för deras kunder, säger Lars Engblom, ansvarig för affärsområdet Digital arbetsplats på Sopra Steria.

Ramavtalet har en varighet på 2 år och kan sedan förlängas av Sveriges Radio i ytterligare 2 år.

Vill du veta mer?
Lisa Midbrink
Marketing Manager