Sverige

Webinar: Att lyckas på webben genom att arbeta datadrivet

Sopra Steria tillsammans med Episerver/Optimizely bjuder in till ett webinarium som handlar om att arbeta datadrivet för att öka chanserna att lyckas med er webbsatsning.

I och med den explosionsartade utvecklingen för e-handel så har det blivit ännu viktigare att inte bara gå på magkänsla utan att ta beslut baserat på insikter. En del har redan kommit igång med att jobba insiktsdrivet medan andra fortfarande är i startgroparna. För att dina konkurrenter inte ska få ett för stort försprång och därmed ta över en stor andel av kunderna så är det dags att sätta igång arbetet redan nu.

Under detta webinar kommer Sopra Steria att gå igenom vad det innebär att vara en data- och insiktsdriven organisation för att sedan gå in på hur man kan använda data för att öka sin affär på webben.

Episerver kommer att visa hur man kan använda deras avancerade funktioner för personalisering och optimering för att nå ut med rätt information och budskap till rätt besökare.


Tid: 12:00-12:40
Datum: onsdag 5 maj
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig cirka en timme innan
Webinariet är kostnadsfritt

Anmäl dig här

Talare:

Fredrik Bodelson

Fredrik Bodelson, Business Developer, Sopra Steria

Fredrik är Business Developer för Sopra Sterias digitala byrå, Experience Design & Solutions. Fredrik har över 20 års erfarenhet av systemutveckling, 7 års erfarenhet av affärs- och processutveckling i ledningsgrupp samt är en erfaren lösningsarkitekt inom Webb och E-handel. Han brinner för att hitta smarta lösningar, ny teknik, automation, devops, cybersäkerhet och hållbarhetsfrågor.

Magnus Kjellander

Magnus Kjellander, Solution Architect, Epi/Optimizely

I sin roll som lösningsarkitekt på Optimizely hjälper Magnus dagligen kunder att komma igång med personalisering och optimering av sin webb.