Sverige

Senior projektledare

MARI LITTMARCK

- Som konsult får jag möjlighet att jobba med olika branscher och företag

Jag har jobbat med marknad och försäljning i IT-branschen i många år - en bransch som ständigt utvecklas och där innovationstakten är hög. Innan jag började på Sopra Steria jobbade jag som produktchef och efter några år kände jag att jag ville gå vidare och jobba som konsult, gärna på ett lagom stort företag med centralt läge. Sopra Steria blev det perfekta valet!

Efter att ha utbildat mig inom projektledning på IHM arbetar jag idag som projektledare, en roll som jag älskar! Jag får vara med och skapa kreativa lösningar, träffa många intressanta människor och bygga långsiktiga relationer med mina kunder. Jag gillar utmaningar, ju knepigare och svårare uppgift, desto mer engagerad blir jag.

Som konsult får jag möjlighet att jobba med olika branscher och företag. Just nu arbetar jag bland annat med ett uppdrag som handlar om att förverkliga ett beslut direkt underställt regeringen. Jag är med och skapar e-tjänster för att underlätta rekrytering av familjehem för bland annat ensamkommande barn. Ett otroligt spännande projekt där jag får vara med och bidra till ett bättre samhälle.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

Senior projektledning

Verksamhetsutveckling

Förändringsledning

Certifieringar

SCRUM

Kravhantering