Sverige

Anna-Carin Persson

Testledare & Kravhanterare

- Sopra Steria ger möjlighet att arbeta i både utmanande och roliga uppdrag

Jag har arbetat som testledare och kravhanterare på Sopra Steria i Göteborg sedan 2003. Min drivkraft är att arbeta nära kunden med dess bästa i fokus och att leverera god kvalitet. Genom åren har både företaget och jag utvecklats och vuxit. Trots att vi har blivit många fler så har vi lyckats behålla den goda teamkänslan.

Vad jag gillar med Sopra Steria är att företagskulturen genomsyras av positivism och professionalism, det finns ett driv att utvecklas och man får möjlighet att arbeta i både utmanande och roliga uppdrag. Jag har t.ex. hjälpt en kund i Trinidad införa en telekom-applikation under karnevaltid med papegojor flygandes utanför kontoret och jag har fått se en bilfabrik byggas upp i rödleran i Kina under min tid som testledare för dess logistiksystem.

Det är kul att känna att man kan påverka, inte bara sin egen utveckling utan även företagets. Vi har t.ex. temakvällar och olika kunskapsforum på Sopra Steria där man får ett erfarenhetsutbyte, kan diskutera och utvecklas. Det är både inspirerande och kul!

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Här har jag allt jag värdesätter - roliga och utvecklande projekt, möjlighet att driva min egen utveckling och inte minst världens bästa kollegor