Sverige

SENIOR PROJECT MANAGER

CHRISTINA GUSTAVSSON

- Här har vi en kultur av att hjälpas åt, dela med sig av våra kompetensområden och uppmanas att våga ta egna initiativ. Det utgör en fantastisk möjlighet för personlig utveckling.

Jag har en bakgrund som projektledare, verksamhetsutvecklare, informationssäkerhetssamordnare och förvaltningsledare – till största delen inom offentlig förvaltning.

När det var dags att gå vidare i karriären blev jag kontaktad av Sopra Steria, och fick förfrågan om att börja jobba som konsult. Jag var tveksam till just konsultrollen, men imponerades av hur man implementerat företagets värderingar i organisationen. Ett sånt ställe måste jag bara prova!

I efterhand visade det sig att konsultrollen passade mig väldigt bra, och jag får möjlighet att jobba med det jag trivs bäst med i gränslandet mellan verksamhet och IT. I mina uppdrag på Sopra Steria hjälper jag våra kunder att implementera verksamhetsstyrd och effektiv IT-styrning och IT-förvaltning, förverkliga verksamhetsutveckling med hjälp av IT, eller implementera systematiskt informationssäkerhetsarbete.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

Projektledning

Informationssäkerhet

Förvaltningsstyrning

Förvaltningsledning

Certifieringar

Förvaltningsledare pm3

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Min utvecklingskurva har gått spikrakt uppåt sedan jag började här.