Sverige

Software Engineer

Daniel Gaszewski

- På Sopra Steria finns det stora möjligheter till att utveckla både sig själv och sina kunskaper.

Jag har alltid sett programmering som ett yrke där man kan använda sin kreativitet för att skapa någonting som är bra och användbart och som dessutom gör livet enklare för andra. Det ger så mycket glädje att se andra använda det som man har skapat så därför utbildade jag mig för att kunna jobba som .NET-utvecklare.

På Sopra Steria finns det stora möjligheter till att utveckla både sig själv och sina kunskaper. Som IT-konsult började jag jobba i nära samarbete med kunder inom Tv-branschen där jag kunde bidra till utvecklingen samt förvaltningen av system och applikationer som används av tusentals personer. Det innebar stort ansvar men samtidigt gav det också stor glädje. Man fick nya tekniska kunskaper samt mjuka kompetenser genom samarbetet med kollegor från världens alla hörn. Nu är jag en del av R&D-teamet inom Sopra Steria där innovation står i fokus och vi kan utveckla produkter med användandet av artificiell intelligens och virtuell verklighet.

Det som jag uppskattar på Sopra Steria är det omväxlande arbetet – ena gången utvecklar man arkitektur för ett stort system, för att en annan gång välja att syssla med QA och bli mer kunnig inom mjukvarukvalitet. Det som jag trivs mest med här är alla öppna och kompetenta kollegor som tycker om att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Arbetet blir mer intressant och roligare då helt enkelt!

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

Scrum

System arkitektur

C#

.NET

Python

Testdriven utveckling (TDD)

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Här har vi en kultur av att hjälpas åt, dela med sig av våra kompetensområden och uppmanas att våga ta egna initiativ. Det utgör en fantastisk möjlighet för personlig utveckling.