Sverige

Johan Svärd

Tech Lead

- Här får jag möjligheten att ta saker från idé hela vägen till färdig leverans.

Jag har jobbat som .Net utvecklare i mer än 17 år, och de första tio åren arbetade jag på diverse produktbolag. Anledningen till att jag sökte mig till Sopra Steria var bland annat den tydliga idén om individens utveckling, och det faktum att man som konsult får möjlighet att se många olika kunder, verksamhetsområden och tekniker. Jag såg också chansen att få fler chanser att jobba med det jag tycker är roligast, och det är förädling i alla dess former, vare sig det är process eller systemarkitektur eller bara ren produktkvalitet. 

Min roll på Sopra Steria har i de flesta fall varit att ta en tech lead roll i olika förvaltningar och i några fall utveckling av nya system. Min syn på vad en tech lead är, kan enklast förklaras med att jag förväntas föra systemets talan, så att beslut om design, arkitektur och den delen funktionell tillväxt alltid tas för att förädla systemets leverans.

Jag gillar att jag får ta ansvar och man lyssnar på medarbetares idéer på Sopra Steria, och att jag får möjligheten att ta saker från idé hela vägen till färdig leverans.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

Systemutveckling

Aktiv förvaltning

Systemförädling

Agil utveckling

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

På Sopra Steria finns det stora möjligheter till att utveckla både sig själv och sina kunskaper.