Sverige

Josephine Broberg Henning

Projektledare

- Min utvecklingskurva har gått spikrakt uppåt sedan jag började här.

Jag är i grunden civilingenjör inom design och produktutveckling och började min karriär inom Telekom. När jag sedan började se mig om efter en ny riktning i karriären överraskades jag av hur väl Sopra Steria passade in på mina önskemål för en arbetsgivare. Tack vare lovord från en tidigare kollega och att Sopra Steria erbjöd många möjligheter till kompetensutveckling och spännande uppdrag valde jag att söka mig hit.

Jag jobbar idag med projektledning i ett utvecklingsprojekt inom kollektivtrafiken. Det roligaste i mitt nuvarande projekt är att det täcker in så många olika delar av utveckling - allt ifrån UX och krav till CRM- och webbutveckling, samt att vi får vara med och bidra till en riktigt viktig samhällsnytta. Jag jobbar också tillsammans med en mer senior projektledare, vilket är riktigt lyxigt då jag lär mig extremt mycket varje dag.

Det bästa med Sopra Steria är utan tvekan kollegorna! Vi har superkul tillsammans, men framförallt delar alla med sig av sina kompetenser och är alltid villiga att hjälpa till. Sopra Sterias motto Power of Sharing genomsyrar verkligen företaget! Att byta karriärriktning var inte svårt - stöttning från kollegor, chefer och coacher finns i det dagliga arbetet och min utvecklingskurva har gått spikrakt uppåt sedan jag började här.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

Projektledning

Affärsutveckling

Produktutveckling

Produktägare

Certifieringar

Product Owner, Scrum

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Jag har utvecklats enormt på Sopra Steria