Sverige

LEAD-UTVECKLARE

Lisa Bylund

- Här har jag allt jag värdesätter - roliga och utvecklande projekt, möjlighet att driva min egen utveckling och inte minst världens bästa kollegor

Jag började min karriär på Sopra Steria som junior utvecklare, direkt från universitetet. För mig lockade känslan av en arbetsplats med de rätta värderingarna, bra personalvård och utvecklande projekt inom ramen för vad jag brinner för.

Nu är jag lead-utvecklare inom webb och jobbar både i projekt med högaktuella GDPR-anpassningar och i större nyutvecklingsprojekt. Det är det jag tycker är roligast med min roll, variationen av uppdrag och möjligheterna till utveckling som följer med det. Jag brinner för att lösa problem, stora som små, det här är därför den perfekta rollen för mig. Här får jag följa med i hela projektcykeln och jobba nära kunden hela vägen.

Det som gör att jag trivs så bra hos Sopra Steria är samma nu som när jag började för 7 år sedan. Det är en trygg arbetsplats, med högt i tak, där vi alla bidrar till varandras framgång. Här har jag allt jag värdesätter - roliga och utvecklande projekt, möjlighet att driva min egen utveckling och inte minst världens bästa kollegor.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

.NET

C#

HTML

CSS

JavaScript

Arkitektur

Scrum

Coach

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Sopra Steria är en arbetsplats där vi tror på varandra och hjälper varandra att lyckas.