Sverige

Sebastian Allard

.NET utvecklare

- Att veta att alla oavsett titel eller position, från juniorkonsult till VD, alltid helt prestigelöst ställer upp för varandra är en underbar känsla.

Jag läste data- och systemvetenskap på Uppsala Universitet och upptäckte Sopra Steria på en av de arbetsmarknadsdagar jag var på. Det var våren 2010 och nu flera år senare är jag fortfarande kvar och trivs lika bra som dag ett.

Under de år jag varit anställd hos Sopra Steria har min primära roll varit fullstack-utvecklare inom .NET, alltid med agila metoder i fokus. Jag gillar helheten och att få gå från användargränssnittet hela vägen ner till databasen. Jag har även hunnit testa på att vara förvaltning-/projektledare, men har alltid letat mig tillbaka till utvecklarrollen då det är där jag trivs bäst. Det är skönt att veta att det alltid går att testa nya roller inom samma företag, och att man har stöd när man gör det.

Jag har alltid värderat mina arbetskamrater högt. Det blir extra kul att gå till jobbet när man vet att alla dagar bjuder på skratt. Att veta att alla oavsett titel eller position, från juniorkonsult till VD, alltid helt prestigelöst ställer upp för varandra är en underbar känsla.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

C#

Systemutveckling

Agil utveckling

Certifieringar

Professional Scrum Master 1

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Här får jag möjligheten att ta saker från idé hela vägen till färdig leverans.