Sverige

.NET Utvecklare

Sofia Hejdenberg

- När jag kliver in på vårt kontor känner jag mig som hemma

Jag läste systemvetenskapliga programmet på Göteborgs universitet med inriktning mot IT Management. Mitt mål var att arbeta med krav- och projekthantering, men jag upptäckte att programmering var mycket roligare än jag trodde och kan nu inte tänka mig att sluta med det.

Idag arbetar jag som fullstack-utvecklare inom .NET och har jobbat med allt från klient/webb som HTML, CSS, javascript, WinForms och XAML till utveckling i C#-kod och databasutveckling i SQL. Jag gillar bäst att jobba med TDD (testdriven utveckling), det ger en otrolig kvalitet på koden som skrivs och man får ett bättre fokus på det resultat man vill uppnå istället för att fokusera på hur koden skrivs. Viktigt för mitt arbete är också det regelbundna kunskapsutbytet som vi har internt, de är givande både på ett socialt och kompetensmässigt plan.

Vi är ett härligt gäng på Sopra Steria som gör saker även utanför jobbet. Att komma in på kontoret brukar nästan kännas som att komma hem.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

C#

Webbutveckling

Testdriven utveckling (TDD)

Scrum

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Att veta att alla oavsett titel eller position, från juniorkonsult till VD, alltid helt prestigelöst ställer upp för varandra är en underbar känsla.