Sverige

Nina Adilstam utsedd till Årets HR-Chef 2023

För andra året i rad blir Nina Adilstams arbete hyllat av Karriärföretagen. Förra året vann hon pris för Årets Personaldirektör och i går blev hon utsedd till Årets HR-Chef 2023 under det prestigefyllda eventet Stora Karriärdagen. Detta är ett kvitto på det fantastiska arbete som Nina gör varje dag på Sopra Steria.

Att utses till Årets HR-Chef och att dessutom få en utmärkelse för andra året i rad av Karriärföretagen är en otroligt bra kvalitetsstämpel. Det är ett resultat av det engagemang som Nina har för alla medarbetare, team och arbetet som hon gör i ledningsgruppen.

Motiveringen lyder:

På ett nytänkande sätt har Nina Adilstam de senaste åren ökat Sopra Sterias attraktivitet. Unga talanger flockas till Sopra Steria för att vara en del av deras framgångsresa. Hon är en sann inspiratör som visar vägen till hur man skapar ett av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Karriärföretagen utser härmed Nina Adilstam till Årets HR-Chef kategori IT. 

– Det här är ett pris jag på riktigt vill tillägna hela bolaget. När man har ynnesten att omgärdas av ett fantastiskt HR-team, ett helt grymt marknadsteam, engagerade och helt fantastiska medarbetare som leder sig själva och bolaget framåt på ett så föredömligt sätt, då skapas de här framgångarna. Jag är så oerhört stolt över allas engagemang och känner mig enormt hedrad över denna utmärkelse, säger Nina Adilstam, HR-Direktör på Sopra Steria.



Undrar du något? Hör gärna av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37