Sverige

Gabriel Konrad ny affärschef på Sopra Steria

Sopra Steria har rekryterat Gabriel Konrad till ny affärschef för enheten Digital Workflow, en av Sveriges största ServiceNow-miljöer med fler än 100 ServiceNow-experter.

Gabriel kommer senast från Knowit där han arbetat som regionchef de senaste 6 åren, dessförinnan jobbade han på Sigma. Gabriel är en erfaren ledare med starkt fokus på tillväxt, verksamhetsutveckling och ledarskap. 

– Det som lockade mig mest till Sopra Steria är att bolaget har ett oerhört tillväxtfokus. Vi ska bli många fler och utveckla våra redan starka samarbeten med befintliga kunder. Vi ska också bredda oss och ta in nya kunder. Tillväxt har alltid varit en röd tråd genom min karriär och jag brinner för att hjälpa till att bygga och utveckla verksamheter. Det blir också mitt uppdrag här på Sopra Steria där vi ska dubbla omsättningen inom ServiceNow de kommande åren. Redan under hösten ansluter 40 nya medarbetare vilket är otroligt häftigt, säger Gabriel Konrad.

– Att Gabriel rekryterats till bolaget är mycket positivt. Vi har en spännande tillväxtresa framför oss. Gabriels personliga egenskaper, prestigelöshet, nyfikenhet, ambition och energi ligger i linje med det vi söker och kommer ge ytterligare kraft till ett redan starkt team och vår fortsatta resa, säger Amir Hantash, Business Unit Director, Sopra Steria.  Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Amir Hantash

Business Unit Director

amir.hantash

+46 706 14 42 22