Sverige

I vårt grymma Analytics team jobbar över 50 kompetenta och trevliga kollegor som är fördelade över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. Men oavsett varifrån vi jobbar så har vi en stark sammanhållning. Vi gillar att umgås helt enkelt! 

Tillsammans jobbar vi varje dag med att göra det lite enklare, smartare och roligare för våra kunder att göra sina jobb. Många av dem skapar i sin tur förbättringar i vårt samhälle. 

Att arbeta datadrivet ger företag och organisationer enorma möjligheter till att förvalta och analysera data, för att förvandla den till insikter och information.  Vi brinner för att tillsammans med våra kunder driva utvecklingen med att realisera den fulla potentialen i att omvandla data till information. Oavsett var våra kunder befinner sig på sin datadrivna resa så kan vi stötta upp i arbetet – från att ta beslutet om en datadriven strategi, till att skapa avancerad analys med ML modeller och plattformsbaserad AI.

Vill du vara med på vår och kundernas resa? Vi hoppas att du väljer att söka någon av våra tjänster! Och har du någon fråga så tveka inte att kontakta oss!

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa några av våra Analytics-konsulter

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 60 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp eller något behöver bollas. I Sverige är vi 600 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder, varav 50 tillhör vårt Analytics-team. Träffa några av våra kollegor och hör hur deras vardag ser ut.

Bild kunde inte laddas in

Sveriges bästa arbetsplats 2023

Great Place to Work har 21 år i rad undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder. I Sverige bygger rankningen på organisationers kulturrevision och resultatet från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sina arbetsgivare. Sopra Steria tilldelades 2023 Sveriges bästa arbetsplats #1 bland stora bolag och har fått toppbetyg i kamratskap, arbetsglädje och stolthet. 

Bild kunde inte laddas in

Några av våra förmåner

  • Möjlighet att jobba remote
  • Certifieringsbonus
  • Kollektivavtal
  • Communities (forum för kunskapsdelning)
  • Bidrag till hemmakontor
  • Företagscykel
  • Föräldraersättning
  • Friskvårdsbidrag (5 000 kr)
  • Mobil med obegränsad surf

Vårt initiativ för mångfald och inkludering

We at Sopra Steria är ett initiativ som ämnar att skapa en ökad medvetenhet och förståelse kring inkludering och mångfald. Initiativet har vuxit fram från WASS, Women at Sopra Steria, och därför är det även viktigt att belysa att vi vill fortsätta arbeta för
en mer jämställd techbransch. För att möjliggöra erfarenhetsutbyte och inspiration driver initiativet We at SopraSteria både interna och externa event för alla. Vår ambition är att vara förebilder inom inkludering och mångfald.

Läs mer om WE
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Se mer vad som händer hos oss

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt här.Svante Larsson

Talent Aquisition Partner

svante.larsson