Sverige

Vårt team inom Dynamics och CRM växer och nu söker vi fler .NET-utvecklare. Som utvecklare blir du en del av vårt Business Applications team som idag består av 60-tal medarbetare, en blandning av applikationskonsulter, systemutvecklare, lösningsarkitekter, kravanalytiker etc.

Som utvecklare hos oss på Sopra Steria arbetar du med alla delar av utvecklingsprocessen, från koncept till implementation och förvaltning. Du får bryta ner komplexa problem och skapa anpassade lösningar till kunder med den allra senaste tekniken, med grund i Microsofts hela portfölj av tjänster. Som utvecklare i .NET rör vi oss över hela stacken, vilket gör att arbetsuppgifterna under en vecka kan variera. Att arbeta med Microsofts paraply av molntjänster, som dessutom ständigt utökas, gör att du kan bli specialist inom ditt kompetensområde, men ändå alltid ha mer att lära.

Här får du möjlighet att jobba med ett antal olika kunder i en varierande roll som anpassas efter den kompetens du tar med dig när du börjar här. Vi levererar många av våra lösningar till kund i form av helhetsåtaganden där ett helt team från Sopra Steria finns på plats. 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa några av våra CRM-konsulter

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 60 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp eller något behöver bollas. I Sverige är vi 600 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder, varav 60 tillhör vårt CRM-team. Träffa några av våra kollegor och hör hur deras vardag ser ut.

 

Sveriges bästa arbetsplats

Great Place to Work undersöker arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder. I Sverige bygger rankningen på organisationers kulturrevision och resultatet från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sina arbetsgivare.

Sopra Steria har fått toppbetyg i kamratskap, arbetsglädje och stolthet och så gott som alla svarar att de ser fram emot att komma till jobbet. 2023 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats #1 bland stora bolag.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Några av våra förmåner

  • Möjlighet att jobba remote
  • Certifieringsbonus
  • Kollektivavtal
  • Communities (forum för kunskapsdelning)
  • Bidrag till hemmakontor
  • Företagscykel
  • Föräldraersättning
  • Friskvårdsbidrag (5 000 kr)
  • Mobil med obegränsad surf


Undrar du något? Hör av dig!

Pu Fernqvist

Business Owner

pu.fernqvist

+46 708 96 50 99