Välj ditt land
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Tillsammans når vi längre

Är du nyfiken på vår kultur och hur det är att arbeta hos oss? Se vår kampanjfilm #tillsammansfaktorn. Bland våra kollegor är det nämligen gemenskapen och "tillsammans" som är anledningen till att man trivs. Nyfikenhet, driv utan vassa armbågar. Vi hjälps åt för att tillsammans nå längre. 

#1

Sveriges bästa arbetsgivare

50 000

medarbetare globalt

Topp 5

bolag inom digital transformation
Bild kunde inte laddas in

Vi är Sopra Steria

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom IT, management och design med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Vi bygger samhället genom innovativa digitala lösningar och erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system.

Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper vi privata och offentliga organisationer att ta ett digitalt ledarskap. 2023 utsågs vi till Karriärföretag och en av Sveriges bästa arbetsplatser 2022. Gartner har också listat oss som ett topp 5 bolag inom digital transformation.