Sverige

Hej Accelerate 2023 – varmt välkommen till oss på Sopra Steria. På den här sidan hittar du all information du kan behöva inför din start. Vi ser fram emot att få se er utvecklas och accelereras som konsulter med utbildningar och sociala aktiviteter som kommer vara fantastiskt lärorikt och roligt. Ni kommer bygga värdefulla nätverk och få många minnen tillsammans. Hoppas att ni är redo - för nu bär det av!

Undrar du något? Hör av dig!
Emma Calderon
Programansvarig
+46 70 896 40 52
accelerate.se@soprasteria.com 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Håll i dig - din resa som Accelerate börjar nu!

Anders Burestig, VD, Sopra Steria Sverige hälsar dig varmt välkommen!

Bild kunde inte laddas in

14 augusti - dags att kicka igång!

De två första dagarna kommer det vara onboarding för alla nya kollegor som börjar på Sopra Steria. För alla som börjar Accelerateprogrammet sker onboardingen på kontoret i Stockholm. Första dagen bjuder vi på frukost och lunch. Efter onboardingen fortsätter introduktionsperioden i era affärsenheter och spår. Det kommer bli en intensiv start så blocka två veckor i kalendern.

Adress: Vasagatan 38, våning 6

Tid: Måndag den 14 augusti kl. 08:00

Klädsel: På kontoret klär vi oss professionellt och vårdat så exempelvis inte ärmlösa linnen, träningskläder, shorts. Vi vet också att det kan bli väldigt varmt i augusti så välj gärna svala och bekväma kläder, så som en tunn skjorta och lösa byxor/kjol.

Scheman och viktiga datum:

 Lägg även in följande datum i era kalendrar redan nu: 

 • Samling: Explore Consulting Skills, 17-18 nov 2023 (fre-lör)
 • Samling: Explore Team Delivery, 19-21 april 2024 (fre-sön)
Bild kunde inte laddas in

Bootcamp 17-20 augusti

...vi vet, du är nyfiken! Du hittar ett gäng frågor och svar om bootcampet här. 

Packlista:

 • Oömma kläder för utomhusvistelse oavsett om det är regn eller solsken
 • Regnkläder
 • Badkläder
 • Kängor alternativt stövlar
 • Förstärkningskläder om det är kallt
  • Tålig jacka/varm tröja
 • Hygienartiklar
  • Toalettatiklar
  • Handduk
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Dina nya kollegor

...säger hej och berättar mer om bootcampet! 

Bild kunde inte laddas in

Tröjstorlek och matpreferens

Vi kommer att beställa collegetröjor och mat till er och behöver därför samla in vilken tröjstorlek ni önskar samt era eventuella matpreferenser. Ange detta senast den 25 juni i formuläret nedan:
https://forms.office.com/e/hnqAbVPZfi

Bild kunde inte laddas in

Praktisk information

Workday: Du ska ha fått inlogg till vårt HR-system Workday sen tidigare. Har du ännu inte slutfört alla uppgifter i din inkorg, ber vi dig göra det så snart du har möjlighet. Det är viktigt för att vi ska kunna förbereda allt och inte minst kunna betala ut lön när du börjar. Är du osäker på någon uppgift går det självklart bra att höra av sig till receptionen.se@soprasteria.com

Fotografering: Om du inte har varit och fotograferat dig än så ber vi dig boka en tid snarast möjligt. Det är viktigt dels för ditt konsult-CV, men också för att kunna beställa och göra klart ditt passerkort.

Stockholm: Fotograferingen hålls på kontoret - boka här!
Göteborg: Adress: Gustaf Dalensgatan 16 - Uppge att du kommer från Sopra Steria - boka här!
Östersund: Boka via mejl till: info@katarinanorstrom.se. Adress: Rådhusgatan 112 – Uppge att du kommer från Sopra Steria i din bokning.
Malmö: Claes Rosengren, 0704 32 54 56, info@fotografrosengren.se. Kalendegatan 9, 211 35 Malmö. – Uppge att du kommer från Sopra Steria.

Mobiltelefon: Sopra Steria använder Telenor som mobiloperatör och våra abonnemang har obegränsad data/månad för dataanvändning. Du kan välja mellan att få en Iphone 13, 128 GB, köpa en annan mobiltelefon och därefter få ersättning på upp till max 7500 kr inkl moms, alternativ fortsätta använda din privata mobiltelefon om du hellre önskar det. I Workday står det mer beskrivet kring val av mobiltelefon och du meddelar vilket alternativ du önskar i systemet. Ju fortare vi får in dessa uppgifter desto bättre.

Dator: Nu börjar vi också att skicka ut era datorer. Se till att din adress i Workday är uppdaterad så vi skickar till rätt adress. Installationsmanual finns här.

Information till dig som reser från annat kontor:

Boende

Vi har bokat boende för er på Boo Boo Living där ni kommer få bo enskilt i en Studio (30 kvm).

 • Adress: Agavägen 11, 181 55 Lidingö
 • Hotellet ligger 1 minut från Lidingöbanan (station AGA) och restid till T-centralen är 25 minuter. Från hotellet är det till fots 1 minut till SATS (gym), 3 minuter till havet och SL-båt och 5 minuter till matvarubutiken Willys.
 • Incheckning söndag 13/8 från kl 15:00
 • Utcheckning fredag 25/8 senast kl. 12:00 (ServiceNow fredag 1/9 kl.12:00).
Läs mer om boendet
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Tåg

Då onboardingen kommer vara på Stockholmskontoret reser alla som tillhör ett annat kontor från respektive ort på kvällen innan start och tillbaka samma eftermiddag som er sista dag på introperioden. Vi har bokat tåg åt er och biljetterna ska ha skickats till er mail, kontakta oss ifall ni inte har fått dem.

 • Till Stockholm – Söndag 13 augusti
 • Från Stockholm – Fredag 25 augusti (ServiceNow åker fredag 1 september)
Bild kunde inte laddas in

Nyfiken på livet som Accelerate?

Vill du få en inblick i hur det är att gå Accelerateprogrammet redan nu? Följ oss på @acceleratebysoprasteria och vårt stora konto @soprasteria_se. Har du frågor inför din start?

Nina Adilstam

HR Direktör

nina.adilstam

Emma Calderon

Programansvarig

emma.calderon