Välj ditt land

Att flippa vården: artificiell intelligens i praktiken

Kentor hjälper företag och organisationer med digitalisering och är bl.a. specialister inom dataanalys. Våra konsulter har djupa kunskaper inom flera domäner, t.ex. hälsa- och sjukvård. Passa på att träffa en av dem på Vitalis Mässan i Göteborg i slutet av april; Serge De Gosson de Varennes är datascientist och matematiker med inriktning mot hälsoanalys.

Den 27 april kl 9.00 kommer Serge att hålla seminarie på Vitalis mässan, där han berätta om hur Sveriges Kommuner och Landsting tillsammans med en forskargrupp genomförde en studie bland den svenska befolkningen, i syfte att stödja utvecklingen av vårdens arbetssätt.

Med moderna statistiska metoder, som bygger på artificiell intelligens, segmenterades Sveriges befolkning i fyra grupper. Serge kommer att berätta mer om vilka tekniker de använde, vilka resultat de fick och innebörden av dessa för framtidens vård.

Missa inte möjligheten att höra mer om hur artificiell intelligens kan användas i praktiken. Läs mer om Vitalis mässan i Göteborg här:

https://vitalis.nu/?utm_source=sm&utm_medium=link&utm_campaign=koncern

Vitalis logo