Sverige

Vi nyckelrekryterar för partnersatsning

Vi har rekryterat Anders Grönlund till rollen som Partner Owner för Microsoft.

Anders Grönlund började hos oss 1 september och har som uppdrag att stärka relationen och partnerskapet med Microsoft i Sverige. Uppdraget i sig är inget nytt för Anders, då han närmast kommer från en liknande roll hos Atea Sverige AB och har genom åren erhållit flera Microsoft-partnerutmärkelser för sina uppdragsgivare. Anders sitter även som ordförande i intresseorganisationen IAMCP, International Association of Microsoft Channel Partners, som är en organisation för svenska Microsoft-partners.

- Sopra Steria är väldigt stora inom Microsoft Dynamics, men vi behöver visualisera det på ett tydligare sätt för Microsoft. Våra kunder kräver bra lösningar och genom ett starkt partnerskap med Microsoft kan vi skapa synergier som gynnar både oss, våra kunder och Microsoft. Vi har en offensiv tillväxttakt framför oss, vilket kräver att vi breddar oss inom Microsofts övriga lösningar, och därför är en nära relation till Microsoft i Sverige en viktig parameter i vår resa framåt, säger Anders Grönlund, Partner Owner för Microsoft på Sopra Steria.

Anders ingår i ledningen för affärsområdet Applications på Sopra Steria.

- Vi gör väldigt mycket bra ute hos våra kunder, men vi vet hur viktigt det är att hela tiden utveckla oss. Ett av våra fokusområden att dela kunskap och innovera tillsammans med kunder och partners, där Microsoft är en viktig partner. Jag är väldigt glad över att vi har fått in Anders Grönlund till vårt Microsoft-team för med hans kompetens och erfarenhet vet jag att vi kommer att utvecklas i rätt riktning. I Norge till exempel blev Sopra Steria utsedda till 2021 Microsoft Partner of the Year, en utmärkelse som vi hoppas kunna få även i Sverige på sikt, säger Maria Wäppling, ansvarig för affärsområdet Applications.

 

Anders Grönlund

Anders Grönlund

Vill du veta mer?
Lisa Midbrink
Marketing Manager