Välj ditt land

Webinar: Förändringsarbete - grunden för en lyckad implementation

- Vad hände med den där nya prisstrategin som skulle komma?​

- Ja, jag har hört om någon ny rutin, men hur ska vi hinna med det? Vi gör som vi alltid har gjort. Det funkar ju bra!​

- De där på huvudkontoret har ingen koll på hur saker och ting egentligen fungerar. Det är jag som känner kunden!​

Känner ni igen kommentarerna? Anledningen till att de uppstår behöver inte alls vara att förändringen i sig är dålig, men troligtvis har vi inte lyckats förankra strategin i organisationen, eller varit lyhörda för de problem som medarbetarna upplever. Detta kan medföra att världens bästa idé kan falla platt. För att inte riskera det, bör lika mycket fokus läggas på förändringsarbetet som på affärsplanen. Då börjar vi närma oss målet!​

I detta webinarie pratar vi om vikten av "HURET", d.v.s. förändringsarbetet du behöver göra för ett lyckat genomförande av en ny affärsstrategi. Detta är uppföljaren till vårt första webinarie; ”Agera eller Reagera – vikten av rätt underbyggd prisstrategi” där vi pratade om VAD du bör göra för att skapa en faktabaserad prissättning. 

Tid: 12:00-13:00
Datum: 2 september
Plats: Online, länk kommer du att få skickad till dig dagen innan webinariet 

Anmäl dig här 

Talare

 

Ann-Charlotte Andersson medarbetare

Ann-Charlotte Andersson, Revenue Management & Change Management Consultant på Sopra Steria

Ann-Charlotte har de senaste 20 åren arbetat på ledningsnivå i olika branscher med tyngdpunkt på prisstrategi inom dynamisk/rörlig prissättning, förändringsarbete och systemimplementering som stöttar företagets prisstrategi. I samtliga dessa områden har stort fokus varit på acceptans och anpassning av nya processer samt att säkra användandet av de system som implementerats.

 

stephanie manegment konsult


Stephanie Regnér, Management Consultant

Stephanie har internationell konsulterfarenhet från att jobba med storbolag och har jobbat gentemot industri, e-handel, supply chain samt hälsa och sjukvård. Stephanie är vass inom områdena affärsutveckling, projektledning, design thinking och styrelse-rådgivning.