Välj ditt land

E-handel

Marknaden för e-handel förändras i snabb takt. För att skapa och behålla konkurrenskraft behöver ni finnas där era kunder är och möta deras efterfrågan på bekväma, sömlösa köpupplevelser.

Som kunder idag förväntar vi oss samma service oavsett om vi agerar som privata konsumenter eller i vår yrkesroll. Oberoende av om vi handlar fysiska produkter eller digitala tjänster ställer vi höga krav på tillgänglighet och flexibilitet såväl som leveranskapacitet och trygghet.

Att framgångsrikt bedriva försäljning online kräver kännedom om kundernas köpprocess. Med rätt plattform får ni stöd att hantera hela kedjan från uppsättning, design och sökmotoroptimering till orderadministration, betalning och uppföljning. Vi hjälper er att hitta rätt lösning för er verksamhet och anpassar den efter kundernas behov för att säkerställa en bra köpupplevelse och en hög konverteringsgrad.

För att ni ska kunna växa i en takt som passar er krävs en skalbar och flexibel lösning som gör att ni kan arbeta smidigt med alla dessa områden, både idag och i framtiden. Tillsammans arbetar vi fram en långsiktig helhetslösning som passar er och som möter era krav vad gäller teknik såväl som användbarhet.

Intresserad av att veta mer?
LARS ENGBLOM
Business Owner: Collaboration & Content