Sverige

Dynamics 365 – ett pussel av möjligheter

De tidigare ERP-plattformarna Dynamics AX och NAV (numera Business Central) bildar nu tillsammans med Dynamics CRM en kraftfull gemensam plattform där alla era affärsprocesser är samlade på ett och samma ställe.

Med Dynamics 365 har du tillgång till alla applikationer du behöver för försäljning, marknadsföring, kundtjänst, ekonomistyrning, projektstyrning, fältservice och handel. Välj en, några eller samtliga. Alla applikationer fungerar sömlöst tillsammans och du får en 360 graders vy av både din organisation samt kunden genom hela köpresan. Du får insikter i realtid, kan fatta bättre beslut som i slutändan ger dig bättre resultat.

Samma användarupplevelse och lika tillgänglig oavsett enhet

Då Dynamics 365 är en molnbaserad lösning finns all data tillgänglig oavsett vart du befinner dig eller vilken tid du arbetar. Dina medarbetare är inte bundna till kontoret utan har möjlighet att arbeta mer hemifrån vilket även är en växande trend och ett större behov idag. Oavsett enhet är användarupplevelsen den samma och säkerheten på högsta nivå.

Påbyggnadsbar efter dina behov

Förutom den sömlösa integrationen mellan Dynamics 365 applikationerna fungerar det lika smidigt att lägga till övriga Microsoft applikationer som exempelvis Office 365, Excel, Outlook, Word, One Note och Sharepoint. För att maximalt utnyttja all den data som nu finns samlat på ett ställe kan du med hjälp av Power BI kombinera, analysera och visualisera relevant data som blir tillgänglig över hela organisationen.

Möjligheterna är stora och du kan lägga till och ta bort applikationer utifrån ert specifika behov och du betalar alltid endast för det du behöver. Utmaningen är att förstå vilka möjligheter som finns och vilka som skulle gynna just ert företag. Med oss får ni en partner som kan hjälpa er att välja ut och kombinera rätt pusselbitar.

Intresserad av att veta mer?
Christer Söderholm
Business Owner: Business Applications