Sverige

Vi förstår de utmaningar som Tech-, Saas- och andra prenumerationsbaserade företag står inför när det gäller att hantera, automatisera och administera kundavtal, tjänster och tillhörande arbetsuppgifter såsom den återkommande fakturering. Dessutom ska man hinna reagera och agera på en snabbt föränderlig ekonomi med flexibilitet och agilitet. Med vårt affärssystem för Subscription Billing erbjuder vi ett heltäckande affärssystem som hjälper er att automatisera och förenkla er "quote-to-cash"-process.

Känner ni igen er i utmaningarna?

  • Det tar lång tid att lansera en ny produkt
    Med vår lösning kan du konfigurera alla aspekter av dina go-to-marknadsstrategier, skapa nya prenumerationer, hantera prissättningar och mycket mer med en enkel installationsprocess. Lösningen erbjuder flexibla prissättningsplaner, så att du kan nå fler kunder med rätt komponenter.
  • Jag behöver en flexible prenumerationslösning som kan tillgodose mina kunders föränderliga behov
    Avtal kan konfigureras och modifieras med extrem lätthet. Uppdatering av avtal med ändringar som tillkommande- eller minskning av tjänster, förnyelser, avbokningar och framtida ändringar kan hanteras utan krångel eller extra kostnader.
  • Jag har många olika kanaler som jag behöver använda för att skaffa och behålla prenumerationer
    Alla våra lösningar är helt inbäddade i Dynamics 365 Affärssystem, och ni kan spara tid och pengar genom att skaffa och behålla kunder från olika kanaler. Att flytta kunddata från en plats till en annan kan vara besvärligt, vilket leder till fel och oavsiktligt bortfall av abonnenter. Genom att ha allt på ett ställe minskar du denna risk

Fördelarna med vår Subscription billing lösning

Vår lösning ger er flexibiliteten att hantera olika fakturerings- och prismodeller, oavsett om det är engångs-, återkommande, milstolpsbaserade eller användningsbaserade avgifter. Ni kan skapa flexibla faktureringsscheman och definiera villkor och prisjusteringar enkelt. Med Subscription Billing får ni full kontroll över era intäktsströmmar och en ökad insyn i resultat och utfall och andra siffror.

Förutom att underlätta fakturering och prissättning, erbjuder vår lösning också omfattande intäkts- och kostnadsredovisning. Ni kan hantera efterlevnad av globala redovisningsstandarder som IFRS 15 och ASC 606, samtidigt som ni får ökad klarhet i er lönsamhet och era finansiella resultat. Med intelligenta uppskovsscheman kan ni effektivisera er intäktsredovisningsprocess och eliminera osäkerhet i er årsslutsprocess.

För vem riktar sig lösningen mot?

Lösningen finns både för mellanstora företag till stora/Enterprise företag då den baseras på Microsoft Dynamics 365 Finance för stora företag och på Dynamics 365 Business Central för mellanstora företag.

Subscription Billing är ett heltäckande affärssystem som riktar sig främst till SaaS-bolag och techbolag men passar alla som har en prenumerationsbaserad affärsmodell. Vår flexibla lösning kan anpassas till olika branschspecifika behov. Oavsett om ni är inom avancerad teknologi, tillverkning, bilindustri, professionella tjänster eller media och telekom, kan vi erbjuda er en skräddarsydd lösning som passar era behov.

 

ANSVARIG

Christer Söderholm
Business Owner

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt